AlexUA, підсумки 2022

Дата:

Поділитися:

2020-й вважався найгіршим роком в історії і протримався на цій сумнівній вершині всього пару років. Тепер ми можемо сказати: поверніть нам ту пандемію.

Це підсумки 2022 року, який розпочався відносно як завжди, хоча і на тлі тривожних очікувань чогось дуже поганого.

У цих підсумках не буде звичайного розділення року на сезони, не буде зими, весни, літа і осені. Буде до 24 лютого і після.

ДО …

Пандемія поступово змінювалася здоровим глуздом. Країни відкривалися, хоча і з деякими обмеженнями, але коли це нас зупиняло! У січні, незабаром після зимових свят, традиційно запланували кілька морських подорожей.

Відразу після Нового року, святкування якого ніколи не було для нас об’єктом культу, вибравши Різдво, ми вилетіли на звичайний і вже рідний Кіпр. Поєднали роботу і відпочинок, іншими словами, приємне з дуже приємним.

Зимовий Кіпр – це абсолютний мінімум людей, рожеві фламінго, квітучий мис Греко і півострів Акамас, працюють лише найкращі таверни, в які ходять місцеві, і безкінечні прогулянки вздовж Середземного моря. Температура повітря 16-21, води +16, кілька разів ішов дощ. Загалом, Кіпр взимку – моє рекомендація всім!

Кіпр взимку
Кіпр взимку

Приймайте його як вітаміни, двічі на рік, як мінімум.

За результатами подорожі було написано невеликий звіт.

Відразу після кіпрської подорожі, в самих перших числах лютого, ми вилетіли на Сейшельські острови. Давно хотіли туди потрапити. Нова країна, нові емоції, звичні для нас тропіки і неймовірна природа на тлі дуже приємних місцевих жителів.

Три острови Сейшельських островів – Маэ, Праслін, Ла Діг. До звичайного формату: літак плюс паром і плюс автомобіль на острові Ла Діг додався ще велосипед. Отримали неймовірне задоволення.

Легка приємна і відносно не обтяжлива за витратами самостійна подорож. Зараз, наче з минулого життя.

По Сейшельским островам планується багато статей, кілька вже вийшли.

Якщо хочете надихнутися і отримати практичну живу інформацію, ласкаво просимо в розділ Сейшельські острови на цьому сайті.

Сейшели, острів Праслен

Повернулися до Києва ми ще до початку війни, як і колись у березні 2020 року, коли повернулися буквально за один день до світового локдауну, пов’язаного з пандемією.

На березень 2022 була запланована всесвітня виставка EXPO-2022 в Дубаї. Подорож не відбулася.

ПІСЛЯ …

24 лютого до нашої країни вторглися гопники з півночі. З мовчазної підтримкою більшої частини населення країни, якої для мене вже давно не існує.

Те, що відбувається в Україні, перебуває далеко за межами здорового глузду. Війна дерев’яного середньовіччя і цивілізації. Ми весь цей час були в Україні і продовжуємо залишатися тут. Відповідно, протягом більшої частини цього непростого року ми працювали, і після 24 лютого не подорожували.

Тож декілька наступних абзаців про нашу роботу.

Вже декілька років ми працюємо онлайн. Головне джерело доходу – мої сайти про подорожі і консультації щодо візи в США.

Зайнятість, в залежності від завантаження, від 4 до 12 годин на день. Кожен день, без вихідних. Робота улюблена, тому не напружує, хоча дедлайни виникають регулярно.

З початком війни, за даними Google Analytics, подорожі у людей скоротилися приблизно вдвічі.

Окрім подорожей, ми займаємось візовим консалтингом і більшу частину року витратили на допомогу українцям у отриманні американської візи.

Детально про ситуацію з візами в США можна почитати тут – матеріал постійно оновлюється і містить відповіді на всі актуальні запитання.

Більшість базових візових консультацій для українців проводили і продовжуємо проводити безкоштовно.

Головний висновок цього року – нам подобається брати участь у долі людей і змінювати її на краще. Неймовірно задоволені, коли зранку читаємо слова подяки у месенджерах і на електронній пошті від тих, хто завдяки нам зміг побачити рідних людей, знайти роботу, виїхати на навчання і навіть вийти заміж. Це не одна сотня повідомлень від тих, кому ми допомогли.

За цей рік ми відправили в США удвічі більше людей, ніж за попередній. Якщо виміряти це літаками, то це два-три Boeing або Airbus.

отримати візу США
віза США для українців

Крім того, за нашою допомогою виїхали працювати в регіон Карибського моря десятки морських екіпажів – стюардеси, старший помічник капітана, старий механік, один головний кухар і один капітан. Сім футів під кілем вам, друзі, і сприятливий вітер!

Більше інформації про візи США на цьому сайті і на сайті VisaHome, який повністю присвячений візам в Америку і доступний українською.

Всіх адекватних людей вітаю з Різдвом і наступаючим Новим Роком! Подорожувати будемо після перемоги, а поки продовжуємо працювати.

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я

 

Схожі статті

AlexUA, підсумки 2023

Традиційно підводжу підсумки року, що минає. Головні досягнення та надії 2023 року, віддалена робота та плани на наступний...

Всесвітній день посмішки: Країни в яких посміхаються частіше?

У першу п'ятницю жовтня світ відзначає День посмішки. Які нації посміхаються частіше і чи пов'язано це з їхнім...